BREAKING NEWSImportant

ATENŢIE LA NEATENȚIE: Bătrână din Baia Mare, înşelată şi tâlhărită de o femeie care i-a promis pomelnice

În data de 7 iunie, în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată de o femeie de 73 de ani cu privire la faptul că a fost victima infracţiunilor de înșelăciune şi furt. Femeia le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe strada Dragoş Vodă din municipiu, a fost abordată de o femeie necunoscută, cu care a discutat diferite aspecte legate de biserică.

Apoi, femeia necunoscută i-a propus septuagenarei să își dea jos bijuteriile de aur pe care le avea asupra sa, pentru a face pomelnic unei persoane bolnave.

Necunoscuta a pus bijuteriile într-un şerveţel, pe care i l-a dat apoi femeii. După ce persoana necunoscută a plecat, bătrâna şi-a dat seama că cerceii, lănţişorul şi un inel pe care i le-a dat nu se mai aflau în şerveţel, iar din poşetă îi lipseau 150 lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune şi furt şi continuă cercetările în vederea identificării autoarei şi a recuperării prejudiciului.

Totodată, poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să nu accepte „provocări” de acest gen! Cei care le lansează se bazează pe naivitatea potenţialelor victime şi au intenţii infracţionale evidente.

Te-ar putea interesa si

Scriitoarea Eugenia Bulat, în premieră în Baia Mare

Redactie

SĂ FIM DIN NOU COPII: Spectacol de 1 iunie la Muzeul Satului

Redactie

EXCLUSIV / PRĂPĂD LA BORȘA: Păduri seculare rase de pe suprafața pământului. Se cere intervenția Ministrului Mediului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.