BREAKING NEWSRecomandate

FOC ÎN MIEZ DE NOAPTE / ACTUALIZARE: O vilă a luat foc pe strada Griviței din Baia Mare. Incendiul a fost stins după circa cinci ore (foto/video)

Incendiu violent azi noapte pe strada Griviței din Baia Mare. Pompierii militari au fost alertați la miezul nopții despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD. La sosirea militarilor focul se manifesta violent la acoperișul imobilului.

Din fericire nu au fost persoane rănite.

Cauza izbucnirii focului pare a fi un scurtcircuit.

Actualizare

În cazul incendiului de pe str 16 Februarie a intervenit Det Baia Mare cu 4 echipaje si un echipaj EPA SMURD. Au ars 250 mp de acoperis din lemn al casei, 100 mp acoperis din lemn al garajului. Au ars diverse documente si materiale textile, mobilier si scule electrice.
S-a deteriorat mobilierul din camerele de la etaj. De asemenea s-a deteriorat caroseria de la 3 autoturisme. În sprijinul pompierilor a intervenit si o autospeciala de la Vital si una de la SC ARAMIS SA. Incendiul a pornit cel mai probabil de la un redresor suprasolicitat din garaj. Nu au fost victime. Interventia a durat aproximativ 5 ore, anunţă reprezentanţii ISU Maramureş.

Foto/video pentru baiamare24.ro: Raymond Ray; Alexandru C.

video 3 – Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Coliziune pe Bd. Republicii. O victimă dusă la spital

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș – Ajutoarele donate de maramureșeni ajung direct în Ucraina

Vasile Dale

Violenţa desfigurează condiţia umană: O MAMA SI CEI DOI FII BATUTI DE UN TANAR DE 20 ANI DIN DOBRICU LAPUSULUI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.