BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIVITATE – După întâlnirea profesională a polițiștilor de la Tg. Lăpuș, au descins procurorii DGA. Percheziții și polițiști audiați

Așa cum v-am promis revenim cu informații în exclusivitate primite pe surse din zona Poliției Orașului Târgu Lăpuș. Menționăm că nu băgăm mâna în foc că ar avea legătură evenimentele între ele, însă coincidența ESTE PREA PREA MARE!

Ce s-a întâmplat

Săptămâna trecută, miercuri, la Târgu Lăpuș, Poliția din localitate, a fost gazda unei întâlniri profesionale. Reuniunea a fost organizată de noua comandă a IPJ Maramureș.

Culmea e că după câteva zile, (sâmbătă mai exact, n.r.) ”gurile rele” spun că aceeași unitate de poliție ar fi fost luată la PURICAT de către Direcția Generală Anticorupție (DGA) Marmureș. Sursele noastre spun că au avut loc percheziții, au fost polițiști audiați de către procurorii DGA.

Lovitură de imagine sau neconcordanțe organizatorice?

Iar noi jurnaliștii nu putem să nu ne punem întrebări, evident retorice. Una dintre acestea ar fi: oare actuala comandă a DGA Maramureș chiar nu l-a informat pe proaspătul șef al IPJ Maramureș (fost șef al DGA Maramures) despre ”incursiunea” pe care urmează să o facă? Nu de alta, dar putea fi aleasă o altă locație în acest caz! Să fie așadar o lovitură de imagine pentru Ilie Timiș, noul șef al DGA Maramureș sau pur și simplu au fost doar neconcordanțe organizatorice. Sau poate chiar își dau la ”gioale”!

În fine, lăsând zvonoteca deoparte, noi așteptăm un punct de vedere al IPJ Maramureș referitor la perchezițiile care au avut loc la sediul Poliției orașului Târgu Lapuș și totodată, dacă se poate, și câți polițiști au fost vizați în această anchetă a DGA Maramureș.

Preluare www.baiamare24.ro.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIVITATE: Poliția Română își condamnă angajații la o moarte sigură. 38 veste antiglont pentru 927 angajați (foto document)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – IMAGINI VIDEO HALUCINANTE ÎN BAIA MARE: Au asfaltat o stradă în timpul furtunii! Astăzi au decopertat carosabilul proaspăt turnat

Redactie

FOTO INCREDIBIL / SĂLIȘTEA DE SUS: Și-a făcut casă din lemn în jurul stâlpului de electricitate. Are oare autorizație de construcție?

Vasile Dale

1,2 MILIARDE DE LEI PENTRU MARAMUREȘ, PRIN PROGRAMUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII “ANGHEL SALIGNY”, SUSȚINUT DE PNL

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult