BREAKING NEWSEveniment

ACCIDENT RUTIER IN BAIA MARE: Batran lovit de un autobuz dupa ce coborase din mijlocul de transport (actualizare)

Un eveniment mai putin obisnuit a avut loc miercuri, in Baia Mare, ope strada Garii, in statia de autobuz din fata Autogarii.

Un autobuz condus de un sofer in varsta de 54 de ani a oprit in statie, calatorii au coborat, dar unui pasager, de 80 de ani, i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar in cadere s-a lovit de autobuz.

Soferul nu l-a vazut si a pornit din statie. Martorii au sunat la 112, la fata locului deplasandu-se echipaj medical, care l-a transportat pe batran ls Spitalul Judetean de Urgenta.

Politistii rutieri baimareni, in urma verificarilor, l-au depistat pe sofer pe strada Granicerilor, el declarand ca nu l-a vazut pe batran.De asemenea, in fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri după-amiază, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Gării din municipiul Baia Mare. La faţa locului s-a constatat că după coborârea dintr-un autobuz, un bărbat de 79 de ani s-a dezechilibrat, a căzut lângă vehicul şi a suferit leziuni corporale. Pasagerul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș Baia Mare” pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Poliţiştii au identificat conducătorul autobuzului, un băimărean de 54 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00.

Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ 30 APRILIE: Încă 262 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Bilanțul ajunge la 12.240

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Salvamontiştii maramureşeni intervin pentru coborârea unei turiste accidentate din zona Preluca Veche

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.