BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

IMPACT FATAL: O persoană rănită în urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară la Cărbunar (galerie foto/actualizare)

Un grav accident de circulație a avut loc pe drumul național 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuș, pe raza localității Cărbunar.

Din primele informații se pare că la kilometru 12 +700, două vehicule s-au ciocnit. Este vorba despr eun autoturism și o autoutilitară.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, cauza probabil fiind neacordarea de prioritate.

Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj o persoană este rănit grav. Echipa de la Districtul Târgu Lăpuș se afla la fața locului.

Victima a fost preluată de un echipaj TIM SMURD și a fost dusă în stare gravă la Spital.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 24 iunie, la ora 14:30, un tânăr de 19 ani, din comuna Dumbrăvița, a condus o autoutilitară pe o stradă neasfaltată din localitatea Cărbunari, iar la intersecția cu DN 18B nu se asigură și nu acordă prioritate autoturismului condus pe direcția Baia Mare –Târgu Lăpuș de către  un tânăr de 27 ani,  din Târgu Lăpuș. Cele două autovehicule au intrat în coliziune, unul fiind proiectat în şanţ. În urma accidentului, conducătorul auto în vârstă de 19 ani şi o pasageră în auto condus de acesta, în vârstă de 18 ani, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

     Conducătorii auto au  fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0 în ambele cazuri.  Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO VIDEO EXCLUSIV: În Noapte Învierii localnicii din Coaș s-au trezit că apa le inundă curțile și garajele. La Cavnic, a fost furtună

Vasile Dale

EXCLUSIV: O femeie însărcinată rănită după ce a ajuns cu maşina într-un podeţ din beton la Şomcuta Mare

Redactie

APEL către partidele politice din Maramureș în vederea semnării ”Pactului pentru sănătatea Maramureșului”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.