BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

APEL UMANITAR: Motociclista din Satu Mare accidentată în Baia Sprie este în stare critică şi are nevoie de ajutor

O motociclistă din Satu Mare e în stare critică, după un accident produs în Baia Sprie şi prietenii fac un apel pentru salvarea tinerei mămici de 31 de ani. Samuela a fost victima coliziunii cu două autoturisme şi are nevoie de ajutor.

O motociclistă din Satu Mare a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a lovit de două mașini. După impactul inițial cu un autoturism, sătmăreanca a fost proiectată într-o mașina care venea pe contrasens.

Din primele informații, se pare că tânăra în vârstă de 31 ani, din municipiul Satu Mare, care conducea o motocicletă, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism condus de către o tânără de 24 ani din Șișești, care circula în fața sa.

În urma impactului inițial, motociclista a pătruns pe sensul opus, unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un băimărean de 55 ani.

Sătmăreanca a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, cu multiple traumatisme. Prietenii au lansat apeluri pe Facebook pentru a o ajuta pe Samuela Rigo, aceasta având nevoie de sânge.

Mamă a doi băieţei, Sam, cum o cunosc apropiaţii, e cunoscută în comunitatea motocicliştilor ca una dintre cele mai săritoare persoane, la rândul ei donând de mai multe ori sânge pentru victime ale accidentelor rutiere.

„Colega noastra Sam Rigo a avut accident azi noapte. A fost deja operata dar are nevoie urgenta de sange grupa A2 negativ.

E bun si 01 care e donator universal. La centrele de transfuzie sa specificați ca este pentru Rigo Samuela, internată la spitalul municipal Baia Mare secția Terapie Intensiva.

IMPORTANT: Oricine cu orice grupa poate dona iar ei i se va da sangele necesar, sangele donat urmand a intra in banca.Mai multe informatii la sotul ei Lucian Rigo! Va multumim!”

Citeşte şi https://www.vasiledale.ro/2019/06/24/video-exclusiv-o-motociclista-din-satu-mare-a-lovit-o-masina-apoi-a-zburat-in-alta-pe-contrasens/

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Primele inundaţii la Cavnic. Intervin pompierii şi localnicii

Redactie

INCIDENT GRAV LA SCOALA: Elev lovit cu capul in gura de un profesor la CN Vasile Lucaciu

Vasile Dale

CORONAVIRUS confirmat la un bărbat din Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.