BREAKING NEWSRecomandate

A AJUNS ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR: Alex nu a scos o vorbă în fața jurnaliștilor. A fost arestat preventiv (foto/video)

Astăzi în jurul orei 13.30, principalul suspect în cazul care a cutremurat România a ajuns în judecătorilor maramureșeni. Este vorba de Alex, un adolescent în vârstă de 17 ani. Acesta în 30 aprilie 2018, a violat și ucis cu sânge rece o fetiță în vârstă de numai 5 anișor.

Cine este suspectul?

Tânărul de 17 ani a ajuns în atenția anchetatorilor după ce un an și două luni nu s-a ascuns. A stat tot timpul în apropierea familiei fetiței și chiar ar fi fost audiat de anchetatori. Abia după ce s-au reexaminat probele anchetatorii l-au ridicat și l-au dus la audieri din nou.

Alex era elev la Liceul Anghel Saligny din Baia Mare, în clasa a IX-a. Anchetatorii l-au ridicat de la locul de muncă sezonier de pe raza orașului Seini.

L-au dus la sediul fostului Combinat pentru a reface firul violului și al crimei. Pentru acest lucru, se pare că anchetatorii, s-ar fi folosit de o diversiune. Asta pentru a nu inflama spiritele în rândul cetățenilor de etnie rromă care locuiesc în fostul sediu al Combinatului. Se pare că s-ar fi folosit de mai multe persoane pe care le-ar fi ridicat și le-ar fi dus la audieri, inclusiv copii. În tot acest timp, principalul suspect a reconstituit fapta. Cu fața acoperită de o cagulă se pare.

Adus la arestare preventivă

Astăzi la Tribunalul Maramureș un echipaj al poliției l-a adus pe Alex încătușat pentru a-l prezenta magistraților cu propunere de arestare preventivă. Nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor.

ACTUALIZARE – Tribunalul Maramureș

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 37/DL/27.06.2019, pronunţată în dosarul nr. 1179/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 iunie 2019, şi până la data de 26 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că acesta, în data de 30.04.2018, într-o clădire dezafectată de pe str.Electrolizei din Baia Mare, a întreţinut relaţii intime cu o fetiţă în vârstă de 5 ani, şi a exercitat acte de violenţă asupra ei, cu o cărămidă, la nivelul capului, acte care au condus la decesul victimei.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Te-ar putea interesa si

FOTOGRAFII ȘOCANTE: CRIMINAL ÎN SERIE – Un necunoscut ucide câinii sătenilor din Ulmoasă cu ANTIGEL. Criminaliștii sunt în alertă

Vasile Dale

De Dragobete, hai să iubim moroșenește! Eveniment de senzație pentru toți îndrăgostiții din România!

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Luăm toate măsurile necesare pentru a sprijini cetățenii ucraineni în aceste momente dificile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.