BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

A FUGIT DE POLIȚIE ÎN MARA: 21.500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti (foto)

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au indisponibilizat ieri o autoutilitară care transporta ţigări în valoare de peste 230.000 de lei, după o urmărire pe drumul public din localitatea Mara.

Î n jurul orei 17.00, poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare care se deplasa pe DN18, în localitatea Mara, având direcţia de deplasare dinspre Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că poliţiştii au trecut în urmărirea acestuia.

În centrul localităţii şoferul a abandonat autovehiculul şi a fugit, reuşind să scape de urmăritori într-o zonă cu vegetație densă în apropierea râului Mara.

foto: IPJ Maramureș

Î n compartimentul transport marfă a autoutilitarei poliţiştii au descoperit 29 de colete învelite cu bandă adezivă de culoare verde, legate cu sfoară, iar în urma examinării conţinului acestora a fost identificată cantitatea de 21.500 pachete ţigări diferite mărci. Autoutilitara în valoare de 5000 lei a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu-Marmaţiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi pentru identificarea persoanelor participante la activitatea infracţională.

Te-ar putea interesa si

Târgu Lăpuș: A produs un accident rutier în timp ce conducea fără să dețină acest drept

Vasile Dale

FOTO – Mai multe accidente s-au produs în Ajunul Crăciunului în Maramureș

Vasile Dale

UN NOU SCANDAL MOCNEȘTE: Subalternii l-au reclamat pe șeful Poliției Sighetu Marmației la IPJ Maramureș că a emis o dispoziție ilegală. Șeful SPR Maramureș a știut oare?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.