ImportantNational

MARAMUREŞENI REVOLTAŢI PE AEROPORTUL DIN CLUJ: Zborul de Barcelona are întârziere de peste cinci ore (FOTO)

Nervi întinși la maxim pe Aeroportul Internațional din Cluj Napoca. Zborul Wizz-Air Cluj Napoca – Barcelona ce ar fi trebuit să decoleze la ora 14.50, are o întârziere de peste cinci ore.


Zeci de maramureșeni care sunt prezenți în aeroport și care pleacă în vacanță la Barcelona pur și simplu și-au pierdut răbdarea. Pe o căldură sufocantă oamenii au primit apă după trei ore de la reprezentanții companiei.

”Am primit apă după ce am stat peste 20 de minute la o coadă imensă. Nu știm când vom pleca spre Barcelona. Prima dată am fost anunțați că va pleca la ora 17.00. Apoi, am primit pe telefon mesaj că va pleca la ora 18.00.
La aeroport, s-a anunțat că se estimează că vom decola la ora 20.05. Deci o întârziere de 5.15.

Ne-au spus că unui pasager i s-ar fi făcut rău și ar fi aterizat nu știm unde. Dar nu e normal. Noi avem planuri de vacanță. Trebuia să ajungem la o anumită oră. Acum toate ni s-au dat peste cap. Plus suntem cu copii” ne-a spus o maramureșeancă.

Te-ar putea interesa si

Peste 75 de litri de sânge recoltați în cadrul campaniei de donare ”Avem același sânge”, organizată în Baia Mare

Redactie

Bonusurile cazino: cum să le înțelegi și să le valorifici la maxim

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Fiica preotului din Moisei (18 ani) s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Mesajul de adio publicat pe Instagram (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Maria iulie 6, 2019 at 2:28 pm

În cazurile aceste se poate cere despăgubire. Eu am primit 400 de euro la o întârziere de 3 ore. Prima dată nu vroiau să-mi acorde despăgubirea, dar am încercat și printr-un site și cu ei am primit. aintarziatavionul.ro a fost, cred. Eram super fericită când am văzut banii. :)))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.