Eveniment

L-AŢI VĂZUT? / ACTUALIZARE – MINORUL IUHASZ ANDREI-PETRE A DISPĂRUT DE ACASĂ. EL A FOST GĂSIT PE RAZA MUNICIPIULUI BAIA MARE

Poliţiştii maramureşeni caută un minor care, la data de 09 iulie a.c., a plecat de la domiciliu, de pe strada Rapsodiei din Baia Mare, şi până în prezent nu s-a întors.

Minorul se numeşte IUHASZ ANDREI-PETRE, este în vârstă de 9 ani şi are următoarele semnalmente: 1, 40 m înălţime, constituţie slabă, păr şaten, ochi căprui. Nu are semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni de trening de culoare negru cu roșu și în picioare avea o pereche de teniși de culoare albastră.

Persoanele ce pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze 112.

Actualizare – „Baiatul a fost gasit pe raza municipiului, este ok, nu a fost victima vreunei infractiuni, nici nu a comis vreo fapta penala”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat din Borșa posibil sub influența substanțelor interzise ar fi încercat să se sinucidă în scara unui bloc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ATENŢIE LA NEATENŢIE!: Pieton accidentat în Tăuţii Măgherăuş de o şoferiţă de 24 de ani

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: Zeci de spargeri la pont din case și apartamente. Poliția încă nu a găsit autorii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.