BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACCIDENT FEROVIAR ŞI ÎN JUDEŢUL CLUJ: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren (FOTO, VIDEO EXCLUSIV)

Un grav accident feroviar a avut loc, joi, 11 iulie, în comuna Gârbău din judeţul Cluj.
„Conform primelor informații, trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Oradea a surprins în gabaritul căii ferate un autovehicul între haltele Gârbău- Macău.

În urma impactului, cei doi ocupanți ai autovehiculului au decedat.

La faţa locului se efectuează investigaţii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Revenim cu detalii suplimentare„, a transmis reprezentantul IPJ Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între stațiile CF Gârbău și Viștea, județul Cluj, a avut loc un accident feroviar, în care trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj Napoca – Oradea a lovit un autoturism care nu i-a acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului, cele 2 persoane care se aflau în autoturism au decedat. Circulația feroviară este blocată total până la finalizarea cercetării locului faptei.

Avertisment! Imagini şocante

Te-ar putea interesa si

NEBUNIA CURĂŢENIEI DE PRIMĂVARĂ: Bătrână din Sighet cuprinsă de flăcări. Intervine elicopterul SMURD (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliția în alertă maximă la Ocna Șugatag – O elevă de 10 ani a dispărut inexplicabil timp de două ore din școală. Micuța este speriată

Vasile Dale

INCIDENT GRAV LA SCOALA: Elev lovit cu capul in gura de un profesor la CN Vasile Lucaciu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.