EvenimentNational

CRIMINAL ÎN SERIE: Trei fete ucise, tăiate şi arse în butoaie de un mecanic auto

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Au apărut imagini de la locul unde poliţiştii ar fi găsit corpurile celor două tinere.

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Poliţiştii, susţin surse din anchetă, ar fi găsit rămăşiţe ale celor două adolescente, în casa unui mecanic auto din Caracal.

E bărbatul în maşina căruia s-a urcat miercuri Alexandra, ultima dintre cele două fete care a fos tdată dispărută. Se pare că bărbatul le-a ars trupurile în nisşte butoaie. Surse din anchetă spun că e vorba şi despre cel puţin încă o victimă găsită în casa mecanicului.



Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie.

Alte două fete dispărute ar fi fost ucise de bărbatul din Caracal, care le-a luat la ocazie. Poliţiştii au găsit în casa şi curtea bărbatului oase calcinate, haine ale victimelor şi lucruri personale, bijuterii, ale acestora. Surse din anchetă susţin că oasele provind de la patru victime.

Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Joi dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, Alexandra s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută.

Fata, susţin surse din anchetă, avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuinţa mecanicului auto care a luat-o la ocazie.

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE cui înmânați cardul bancar și cui furnizați codul pin. Femeie din Ocna Şugatag, înşelată de o străină la bancomat

Redactie

EXCLUSIV: Scandal la păcănele în Ruscova. A amenințat că îi împușcă pe toți. Poliția a intervenit

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La Borşa a fost inaugurată prima pârtie olimpică din România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult