Eveniment

CRIMA DE LA CARACAL: Viorica Dăncilă vrea referendum pentru „înăsprirea pedepselor pentru cazuri de crimă, viol și pedofilie”

Premierul Viorica Dăncilă anunță că ia în calcul să facă un referendum după tragediile din Olt. Dăncilă spune că vrea să consulte populația privind înăsprirea pedepselor pentru crimă, pedofilie și viol. Dăncilă spune că e dispusă să schimbe legislația prin OUG, acolo unde sunt depistate erori.

„Analizez posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor penru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie”, a declarat Viorica Dăncilă, sâmbătă, la Guvern.

Premierul a adăugat că este analizată și posibilitatea emiterii unei ordonanțe de urgență „pentru eliminarea tuturor deficiențelor legislative care vor fi identificate de către grupul de lucru”, precizând că în 15 zile un grup de lucru interinstituțional va avea un plan de acțiune în acest.

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: Mascaţii din Satu Mare au greşit adresa unor traficanţi şi au intrat în apartamentul a doi bătrâni bolnavi. Unul dintre ei a leșinat de spaimă

Redactie

FOTO ACCIDENT: Un motociclist a derapat într-o curbă în pasul Gutâi

Vasile Dale

PRELUARE 2MNEWS: Director al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare și consilier județean PMP, dusă în arestul IPJ Maramureş – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.