Important

VAL DE INCENDII ÎN JUDEŢ: Pompierii maramureșeni au intervenit la 10 situații de urgență, în decurs de patru zile

În intervalul 26- 29 iulie, pompierii maramureșeni au intervenit la 10 situații de urgență.

Vineri, 26 iulie, pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Borșa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri menajere.

Pompierii vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric. În urma incendiului au ars elementele de plastic din componența tabloului. Militarii sigheteni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 150 de metri pătrați de vegetație uscată.

Sâmbătă, 27 iulie, pompierii din Bogdan Vodă au intervenit pentru salvarea a doi porci căzuți într-o fosă septică.

La Budești, pompierii sigheteni au stins un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. A ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Garda de Intervenție Fărcașa a fost solicitată în localitatea Sălsig la un incendiu de vegetație uscată. Au ars circa 0,3 hectare de vegetație.
Duminică, 28 iulie, militarii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit pentru degajarea unei sălcii căzută peste firele de curent ale iluminatului public.

La Borșa pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din interiorul unui magazin.

Un incendiu izbucnit la o bucătărie a fost lichidat de către pompierii sigheteni. Au ars diverse materiale textile, mobilier și obiecte electrocasnice. De asemenea s-au degradat tavanul și zugrăveala din încăpere.

Cea din urmă intervenție a fost a pompierilor băimăreni, care au intervenit pentru a scoate un cal căzut într-un șanț în localitatea Săcălășeni. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

CJSU TRANSMITE: Lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Gutâi. Se recomandă rute alternative

Vasile Dale

COMUNICAT DE PRESĂ: Realizarea Centrului de Terapii Alternative – Althera, în linie dreaptă

Redactie

CONTROALE: Siguranţa în trafic şi comerţul ilicit, principalele linii de acţiune pentru poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Târgu Lăpuş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.