Recomandate

DREPT LA REPLICĂ: IPJ Maramureş vine cu precizări într-un caz de la Vişeu de Sus

Urmare a articolului apărut în mediul online, cu titlul „EXCLUSIVITATE: A CERUT AJUTOR LA 112 DUPĂ CE I-A FOST FURATĂ MAŞINA DIN CURTE. POLIŢIŞTII DIN VIŞEU I-AR FI TRIMIS LA PLIMBARE”, pentru corecta informare a opiniei publice, menţionăm că starea de fapt este după cum urmează:

La data de 28 iulie, ora 14.57, Poliţia Vişeu de Sus a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, din curtea unui imobil situat pe strada Valea Vinului din oraş, o persoană a sustras un autoturism.
În baza sesizării și a investigațiilor efectuate de poliţişti, în jurul orelor 15.10, autoturismul a fost depistat în trafic, pe direcţia Vișeu de Sus – Moisei. Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire şi au identificat la volanul autoturismului o femeie în vârstă de 21 de ani din Moisei. După ce i s-a adus la cunoștință motivul opririi, femeia a declarat că a avut acceptul concubinului ei, care este fiul proprietarului, de a folosi autoturismul în scop personal, aspect confirmat de acesta.
În cauză a fost întocmit în aceeaşi zi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost imediat indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Vişeu de Sus.

În acest context precizăm că afirmaţiile relatate în articol, conform cărora „însă curios, vehiculul rămâne tot în posesia persoanei reclamate. Se pare că polițistul chiar ar fi apelat telefonic persoana care a făcut reclamația și care solicita să se ridice bunul dar omul legii nu ar fi acceptat și ar fi lăsat-o tot asupra făptuitorului” precum şi cele conform cărora “nu s-a dispus nicio măsură, nu s-a deschis niciun dosar” sunt complet false.

Subliniem că de fiecare dată când au fost solicitate aspecte cu privire la activitatea instituţiei noastre s-a asigurat cu celeritate accesul liber şi neîngrădit la informaţiile de interes public.

Citeşte şi EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: A CERUT AJUTOR LA 112 DUPĂ CE I-A FOST FURATA MAȘINA DIN CURTE. POLIȚIȘTII DIN VIȘEU I-AR FI TRIMIS ”LA PLIMBARE”. CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – Doi motocicliști s-au lovit de un TIR pe Mesteacăn. Intervine elicopterul SMURD (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Preot ortodox, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori. Episcopia Maramureșului și Sătmarului a propus caterisirea părintelui

Vasile Dale

LACRIMI ŞI DURERE: Băieţelul 9 ani, ucis de mama sa, înmormântat astăzi în Bozânta Mică (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.