Recomandate

TRAGEDIE: O băimăreancă însărcinată și copilul ei de 5 ani şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier (FOTO, VIDEO)

Tragedie joi, 1 august, în jurul orei 13.00 pe drumul național 13 E la kilometru 99+750 m, între localitățile Saschiz și Vânători (judeţul Mureş).

Din primele informații se pare că o femeie de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Cluj, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Mureș.

În urmă accidentului au rezultat două victime, ambele din autoturism, respectiv conducătoarea auto și un pasager minor.

La acest moment traficul este blocat, polițiștii efectuând cercetarea locului producerii evenimentului rutier în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs. Din păcate ambele victime au decedat.

Cele două victime, conducătoarea auto de 33 de ani și minorul de 5 ani, sunt din localitatea Baia Mare, județul Maramureș.

Cele doua victime, conducatoarea auto de 33 de ani si minorul de 5 ani, sunt din localitatea Baia Mare, judetul Maramures. Mai mult, există informaţii conform cărora femeia era însărcinată în două luni.  Există informaţii conform cărora copilul de 5 ani stătea pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului şi nu purta centura de siguranţă.

”Din primele informatii se pare ca o femeie de 33 de ani, din Baia Mare, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Mureș. În urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele din autoturism, respectiv conducătoarea auto și un pasager minor în vârstă de cinci ani, care din păcate au decedat.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Ramona Varod.

Te-ar putea interesa si

Dacă există interes și pricepere se pot realiza proiecte majore

Redactie

VIDEO – CARANTINĂ LA NEGREIA: Tânăr întors din China în urmă cu trei zile, suspect de coronavirus

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ATENTAT ÎN BAIA MARE – Unui șofer de la Urbis i-a explodat în față recipientul cu dezinfectant după ce acesta ar fi fost aprins de ”călători clandestini” în zona Combinatului (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.