Sport

FOTBAL. MECI AMICAL: Rapid Satu Nou de Sus – Sport Team Baia Mare 5-5 (2-3)

Echipa Sport Team se află la cel de-al cincilea egal din acest sezon. Meciul s-a disputat joi, 01.08.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus.


Cu această ocazie, echipa Rapid, care din acest an va începe o nouă provocare în Liga a IV-a, a convocat mai mulți jucători tineri, care au terminat junioratul. Pe lângă cei cu experiență din Liga a V-a, antrenorul și conducătorul echipei, Ștefan Sarca, va încerca să formeze un lot care să facă față noii provocări.

Jocul s-a disputat pe contre, fiind echilibrat, cu un plus în prima repriză pentru Sport Team, care a condus la pauză cu 3-2, prin golurile marcate de Ionuț Buhai – 2 și Bogdan Bîrle, respectiv Ionuț Balmoș și Andrei Mladin de la gazde.



În primele 30 minute, din repriza a doua, jocul este controlat din nou de cei de la Sport Team, care conduc cu 4-2, gol marcat de Sergiu Fagi.

Ultimele 15 minute din meci aparțin gazdelor, care prin mai multe schimbări efectuate de antrenorul Ștefan Sarca reușesc să înscrie de trei ori, prin Erno Konyicska – 2 și Alex Chiuzbăian, preluând conducerea cu 5-4 (min. 85).

Până la final, Sport Team reușește egalarea prin Daniel Gheighiș și astfel băimărenii se „pricopsesc” cu al cincilea egal din această stagiatură.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.

Echipe

Rapid: Adelin Trif, George Herțeg, Denis Șomcherechi, Viorel Costea, Iosif Beko, Andrei Mladin, Ionuț Balmoș, Erno Konyicska, Marius Ardeli, Alex Chiuzbăian, Andrei Rus, Marius Precup, Nicu Munteanu, Paul Săliscan și Robert Dancoș. Antrenor Ștefan Sarca.

Sport Team: Edy Costin, Darius Mihuț, Daniel Chendrean, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec (cpt.), Marius Cardoș, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Rares Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Ionuț Pop, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle și Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchiș.

Următorul meci pentru Sport Team se va desfăşura joi, 08.08.2019, cu o altă echipă de Liga a IV-a, A.S. Nistru, care în scurt timp își va schimba denumirea în CS Tăuții Măgherăuș.

Te-ar putea interesa si

Stop joc! Meciul din Liga 2 al lui Gabi Tamaș nu s-a mai disputat astăzi. Minaur – Chiajna, duminică ora 11

Vasile Dale

FOTBAL FEMININ. LIGA 1: Victorie spectaculoasă pentru echipa de la Fotbal Feminin Baia Mare

Redactie

CSM Știința Baia Mare este campioana României la rugby!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult