Recomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO ŞOCANT: Un tânăr a căzut secerat pe iarbă în centrul Băii Mari. Se pare că ar fi consumat droguri

Fenomenul “Zombie” pare că acaparează tot mai multe oraşe din România, din păcate nici municipiul Baia Mare nu este ocolit.

Am tot prezentat în ultima perioadă imagini incredibile surprinse în diferite zone ale municipiului Baia Mare, în care tinerii care consuma substanțe halucinogene, în special cel cunoscut sub denumirea de ”zombie” vorbesc incoerent sau pur și simplu sunt inconștienți.

Iată că ieri am primit imagini de la un cititor baimare24.ro în care abia se putea ține pe picioare și vorbea incoerent. La un moment dat tânărul care pur și simplu din picioare.



Incidentul s-a petrecut în zona Bulevardul București intersecție cu strada Culturii din Baia Mare. Trecătorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. La fața locului au sosit echipajele

Citeşte şi FENOMENUL ZOMBIE IA AMPLOARE: ÎNCĂ UN TÂNĂR PARALIZAT, SURPRINS ÎN BAIA MARE (FOTO, VIDEO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmaţi pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, închidem şcoala? Vadu Izei şi Deseşti intră în carantină?

Redactie

Cătălin Cherecheș face Revelionul în pușcăria din Germania. Ce spune Alina Gorghiu

Redactie

CUTREMURĂTOR – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal pe drumul spre Cavnic. Motociclist, autoturism și ambulanță implicate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult