BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FĂRĂ MINTE: Taximetristul din Sighet, cercetat pentru viol, a fost filmat conducând cu 220 km/h prin Vadu Izei (FOTO, VIDEO)

Imagini incredibile au fost postate de către un taximetrist din Sighet. Taximetristul C. A. I., același care a fost acuzat în trecut de săvârșirea a două fapte de viol fiind și arestat preventiv pentru 7 zile, s-a postat într-un live pe Facebook în data de 9 mai a.c. la volanul unui autoturism marca BMW în timp ce rula prin localitate cu viteză de peste 200 km / h, fără să poarte centura de siguranță.

​Acesta, nici mai mult, nici mai puțin, s-a filmat în timp ce se deplasa, cel mai probabil, pe DN 18 din localitatea Berbești înspre localitatea Vadu Izei, ziua în amiaza mare, atingând o viteză de peste 220 km / h! Aceasta, în condițiile în care în filmare se poate observa că acesta se deplasa printr-o zonă locuită, cu trafic auto și pietonal intens pe drumul public. Riscul de accident a fost unul foarte ridicat.

Se pare că taximetristului în cauză Poliția rutieră nu îi face nimic lăsându-l să practice în continuare taximetria, având în vedere că, așa cum s-a arătat în presă, acesta ar turna informații poliției cu diverse ocazii.

​Am solicitat un punct de vedere Poliției cu privire la această faptă, punct de vedere pe care îl vom publica îndată ce îl vom primi.

Citeşte şi A NEGAT ACUZAŢIA! DETALII DIN DOSARUL DE VIOL ÎN CARE A FOST ANCHETAT TAXIMETRISTUL DIN SIGHET

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHET / ACTUALIZARE: UN SIGHETEAN CONTINUĂ SĂ PRACTICE TAXIMETRIA, DEȘI ESTE ANCHETAT PENTRU VIOL. ESTE INFORMATOR AL POLIŢIEI. CE SPUN POLIŢIŞTII

Te-ar putea interesa si

TOT MAI MULȚI ȘOFERI URCĂ BEȚI LA VOLAN: Dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului la Oarța de Sus, Ilba și Poienile de sub Munte

Vasile Dale

BAIA MARE: Bistrițeanca în vârstă de 18 ani ce s-a aruncat de la etajul 8 s-a trezit și este conștientă. Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. 5 pacienți evacuați. A luat foc acoperișul din zona de primiri urgențe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.