Important

CONTRABANDĂ ÎN BAIA SPRIE: Peste 600 pachete cu ţigări de contrabandă ridicate de poliţişti din maşina unui sătmărean

Un sătmărean, care avea ţigări de contrabandă, nu şi-a făcut griji cu privire la transportul acestora. Pe timp de noapte s-a considerat la adăpost. Cum descoperirea persoanelor implicate în astfel de activităţi este o prioritate, o acţiune a poliţiştilor din Baia Sprie a dus la depistarea sa.

În fapt, azi-noapte, în jurul orei 01.30, poliţiştii au oprit autoturismul ce era condus pe D.N.15, pe raza oraşului Baia Sprie. La volan a fost identificat un sătmărean de 34 de ani, iar în calitate de pasageri au fost identificaţi alţi trei sătmăreni.În autoturism, poliţiştii au găsit 610 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi a tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

Trei strategii majore pentru județul Maramureș, în procedură de licitație

Vasile Dale

Recomandările polițiștilor pentru sărbători în siguranță

Redactie

RECUNOAŞTERE: Jandarmeria Română, membru în Comisia Internațională de Salvare Alpină (CISA)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult