Important

RECORD DE ALCOOLEMII: Doi sigheteni depistaţi beţi la volan. S-au ales cu dosare penale

Polițiștii rutieri din Sighetu Marmaţiei au depistat ieri, în trafic, doi bărbați care au condus autoturisme în stare avansată de ebrietate.


În jurul orei 12.00, poliţiştii care desfăşurau activităţi pe str. P-ța 1 Decembrie 1918 din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Câmpulung la Tisa. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 20.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre producea unui accident pe strada Iapa. Poliţiştii au constatat că un sighetean de 36 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, şi-a avariat autoturismul după ce a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul testării fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în cadrul verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ambii bărbaţi au fost conduşi la spital unde le-au fost prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Blocul 2 din cartierul Cuza Vodă, raiul gunoaielor, jegului și al infecției. Mulți nesimțiți profită de situație și aduc gunoaie cu mașinile, inundând zona de mizerie

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Scăderea prețurilor la alimente, un proiect asumat de PSD”

Vasile Dale

INTERVENŢII ISU: Două incendii în 24 de ore: la Ieud şi Fărcaşa

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.