Tragedie în comuna Groși. Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el.

În seara de sâmbătă, 10 august, a fost semnalat că, în apropiere de o cunoscută cofetărie din centrul de comună, o persoană este imobilizată sub un tractor. Imediat, la fața locului s-au deplasat forțele de intervenție. Din nefericire, însă, nu au mai putut face nimic pentru bărbatul rănit. Acesta a fost găsit fără suflare, cu corpul parțial secționat.

“Au intervenit un echipaj pentru descarcerare și unul de Terapie Intensivă Mobilă. Din păcate, însă, medicii au găsit victima decedată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Viceprimarul comunei Groși, Gavril Ardusătan, a spus că bărbatul decedat nu este, de loc, din localitate. “Este vorba despre un bărbat cu domiciliul din Satu Nou de Sus. Din câte se vorbește, ar fi venit să ajute, la muncă, pe cineva. În această perioadă, se lucrează foarte mult în gospodăriile din comuna noastră, iar oamenii își mai dau câte o mână de ajutor. Din păcate, o clipă de neatenție poate fi fatală, mai ales că este sunt zone în pantă. În plus, este și foarte cald”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Ardusătan.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Sursa axanews.ro / Cătă Ţineghe

Foto arhivă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.