BREAKING NEWSRecomandate

GROŞI: Un bărbat a murit după tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el

Tragedie în comuna Groși. Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el.

În seara de sâmbătă, 10 august, a fost semnalat că, în apropiere de o cunoscută cofetărie din centrul de comună, o persoană este imobilizată sub un tractor. Imediat, la fața locului s-au deplasat forțele de intervenție. Din nefericire, însă, nu au mai putut face nimic pentru bărbatul rănit. Acesta a fost găsit fără suflare, cu corpul parțial secționat.

“Au intervenit un echipaj pentru descarcerare și unul de Terapie Intensivă Mobilă. Din păcate, însă, medicii au găsit victima decedată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Viceprimarul comunei Groși, Gavril Ardusătan, a spus că bărbatul decedat nu este, de loc, din localitate. “Este vorba despre un bărbat cu domiciliul din Satu Nou de Sus. Din câte se vorbește, ar fi venit să ajute, la muncă, pe cineva. În această perioadă, se lucrează foarte mult în gospodăriile din comuna noastră, iar oamenii își mai dau câte o mână de ajutor. Din păcate, o clipă de neatenție poate fi fatală, mai ales că este sunt zone în pantă. În plus, este și foarte cald”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Ardusătan.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Sursa axanews.ro / Cătă Ţineghe

Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: SONDAJ – Băimărenii nu mai au încredere în politicienii care nu își onorează promisiunile electorale

Vasile Dale

VIDEO ȘOCANT: O femeie din Sighet a fost agresată de un om al străzii lângă parcul de joacă pentru copii din cartierul Independenței

Vasile Dale

ACCIDENT GRAV: Motociclist lovit violent de un autoturism in zona Meda din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.