Recomandate

CERCETAŢI DE POLIŢIŞTI: Patru cazuri de violență domestică în judeţ, o singură zi

Patru cazuri de violență domestică au fost reclamate ieri la poliție, pe raza județului Maramureș. În două dintre acestea intervenția poliției s-a soldat cu transportul agresorilor la Secția de Psihiatrie, pentru efectuarea consultațiilor de specialitate și cu emiterea a două ordine de protecție provizorii.


Trei dintre cazuri s-au produs pe fondul consumului de alcool și al stării avansate de ebrietate în care au ajuns agresorii, în al patrulea caz fiind vorba de o ceartă ce a degenerat în agresiune fizică. În toate cazurile e vorba de soți care și-au agresat soția sau soția și copiii. La Bogdan Vodă și Suciu de Sus a fost nevoie de internarea agresorilor pentru evaluare psihiatrică, iar la Poienile de sub Munte, în urma completării formularului de evaluare a riscului pentru clarificarea riscului asupra victimelor, s-a concluzionat faptul că există risc iminent și s-a emis ordin de protecție provizoriu.

Pe numele tuturor bărbaților polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Carambol în Baia Mare. O mașină s-a izbit de mai multe taxiuri în Hatvan

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Persoană cu dizabilităţi, spulberată de o maşină la Rogoz (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: După ce a paralizat circulația în Hatvan, minirecitalul lui Shaban Regele din Banat a fost spart de Poliția Municipiului Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.