BREAKING NEWSEvenimentNational

MASACRU ÎNTR-UN SPITAL DIN ROMÂNIA: Un pacient a ucis 4 oameni și a rănit alți 9 cu un stativ pentru perfuzii

Patru oameni au fost ucişi la Spitalul Săpoca, din Buzău, în mai puţin de un minut. Alţi 3 oameni sunt în comă, după un atac dement cu un stativ pentru perfuzii.

Criminalul de la spitalul Săpoca a ucis patru oameni cu un stativ pentru perfuzii. El a intrat în două saloane şi a lăsat în urma lui un adevărat masacru. Sunt alţi nouă oameni răniţi, trei în comă.

Viorica Mihalaşcu, a explicat la Antena 3 felul în care s-a produs măcelul: „În jurul orei 3.30, înt-run episod psihotic acut, unul dintre pacienţi şi-a agresat colegii de salon şi pacientele din alt salon. 13 victime, trei decedaţi la noi în spital, a patra la spital la Buzpu. Trei pacienţi cu traumatisme cranio cerebrale majore.

Pacientul despre care vorbim era internat într-un salon cu regim de supraveghere normal. Simptomele nu prevesteau nenorocirea care urma să se întâmple. Nu era într-un sector cu supraveghere specială.

Totul s-a petrecut în mai puţin de un minut. În pavilion erau 7 asistente medicale, 3 infirmiere şi doi muncitori supraveghere pacienţi periculoşi. Personalul medical nu a apucat să intervină.”

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât patru pacienţi şi i-a rănit grav pe alţii, după ce a intrat în două saloane cu un stativ de perfuzie şi i-a lovit în cap. Loviturile au fost atât de puternice încât le-ar fi zdrobit capetele.

Sursa: Observator Antena 1.ro.

Te-ar putea interesa si

Taxe ireale, plătite de un turiști în Grecia – Taxă de copac și taxă de pahar!!!

Vasile Dale

L-A VĂZUT CINEVA? Sergiu a dispărut în Germania. A fost găsit (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Percheziții la o spălătorie auto dar și la domiciliul unui fost preot din Baia Mare. Suspectul anchetat într-un alt dosar și pentru act sexual cu un minor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.