BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO EXCLUSIV – IMAGINI TERIBILE: Trafic blocat pe DN1C după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58) Dej – Baia Mare, la kilometrul 98+850 de metri, la intrarea în localitatea Ileanda dinspre Dej (în judeţul Sălaj), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir şi un autoturism.

În urma impactului, şoferul autoturismului a suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Sălaj, circulaţia rutieră pe DN1C (E58) Dej – Baia Mare s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident rutier, traficul fusese oprit total la kilometrul 98+850 de metri, la intrarea în localitatea Ileanda dinspre Dej.

ACTUALIZARE 2 – ISU Sălaj

Marţi după masă, Garda Ileanda a fost soliocitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1 C, la ieşire din localitatea Ileanda.

În urma evenimentului au rezultat două persoane rănite, una dintre persoane a rămas încarcerată (şoferul) şi a fost extrasă de către pompieri. Un echipaj SMURD şi unul al ambulanţei au transportat cele două persone rănite la UPU SMURD Zalău.

Te-ar putea interesa si

URMĂRI TRAGEDIE: Trecerea de pietoni din Lăpușel pe care a avut loc accidentul mortal a fost suprailuminată (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Impact în intersecție la HIDEAGA: Un autoturism a lovit un scuterist – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACCIDENT LA CRĂCIUNEŞTI / ACTUALIZARE: Patru răniţi, trei victime încarcerate în urma unui accident petrecut pe DN 18. Ce spun poliţiştii (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.