Scandal la primele ore ale dimineții de astăzi, 24 august 2019, într-un local din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Conform informațiilor noastre un băimărean în vârstă de 33 ani a cerut ajutor la 112, spunând că a fost victima unei agresiuni.

În câteva minute un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a sosit la fața locului. Victima prezenta leziuni minore la nivelul feței.

Reclamantul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a relatat polițiștilor că în timp ce se afla într-un local din Centrul Vechi a fost agresat de un agent de securitate.

În urma verificărilor polițiștii au aflat de la agentul de securitate o altă versiune a faptelor. Acesta a relatat că agentul a intervenit pentru a evacua din local un grup de băimăreni, iar unul dintre aceștia l-a agresat, provocând si distrugeri.

În acest moment polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de comportare abuziva și loviri și alte violențe. În funcție de concluzii vor dispune măsuri în consecință.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.