BREAKING NEWSNationalRecomandate

ACCIDENT CUMPLIT: Un motociclist din Borcut, Tg. Lăpuș a murit în Pasul Tihuta. Iși cumpărase motorul de o luna de zile (galerie foto)

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi după amiază pe DN17 în localitatea suceveană Poiana Stampei, în Pasul Tihuța.

Un maramureșean în vârstă de 25 ani din satul Borcut, oraș Târgu Lăpuș, conducea o motocicletă, când într-o curbă a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un microbuz de transport persoane.

Din primele informații, se pare că tânărul conducător al unei motociclete înmatriculate în Maramureș a pierdut controlul vehiculului din cauza vitezei și a acroșat un microbuz care venea din sens opus.

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe asfalt, suferind răni foarte grave, medicii sosiți la fața locului fiind nevoiți să declare decesul tânărului de 25 de ani. Polițiștii suceveni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Tânărul din Borcut se pare că își cumpărase motorul în urmă cu o lună de zile. Nu era căsătorit. Muncea la o firmă din orașul Târgu Lăpuș ca pompier.

Credit foto – Obiectiv Suceava.ro.

Te-ar putea interesa si

Vacanţa de Paşte, mai scumpă cu 35% anul acesta. Delta Dunării şi Maramureşul, destinațiile preferate de români

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACCIDENT PE DN 18: Autoturism înmatriculat în Ucraina, în şanţ în Pasul Hera. 2 femei rănite – actualizare

Redactie

VREME EXTREMĂ: Copaci prăbușiți de vântul puternic pe DN18, Pasul Gutâi. Cod portocaliu în Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.