BREAKING NEWSEvenimentImportantMaramuresul Istoric

MISIUNE IMPOSIBILĂ: Tânăr atacat de insecte în munții Gutâi, preluat de un elicopter SMURD. Posibil în șoc anafilactic (VIDEO)

Acțiune in desfășurare a echipelor Salvamont Maramureș. Un tânăr în vârstă de 29 ani aflat în drumeție dinspre Creasta Cocoșului spre Vf. Gutâi, ar fi într-un posibil șoc anafilactic.

S-a anunțat că acesta ar fi fost mușcat de insecte, posibil albine. Starea generală ar fi precară, tânărul spunând că se umflă, că îi este greață și are vărsături.

Două echipe de prim răspuns împreună cu o echipă medicală specială, una din Cavnic, alta din Baia mare, se deplasează spre zona respectivă. Mai mult, alte două echipe sunt în drum spre victimă.

Din păcate echipele de intervenție nu beneficiază de transport în zonă accidentată, ele deplasându-se pe jos. Pe un traseu de 1 oră și 30 de minute.

ACTUALIZARE

Turistul a fost salvat. Un elicopter SMURD l-a preluat. Salvamontiștii maramureșeni spun că tânărul prezenta frisoane, avea fața umflat, voma în continuu. Echipajul SMURD de la Tg. Mureș a aterizat în zonă și a preluat victima transportând-o la spital.

”Mulțumim colegilor de la SMURD, celor două doamne medic și asistență, STS Maramureș pentru claritate și informare rapidă, colegului nostru Adi David, șeful comisei AERO al Salvamont România și echipajului elicopterului SMURD 340” transmite Salvamont Maramureș.

foto/video: Salvamont Maramureș

Te-ar putea interesa si

Spitalul Judetean Baia Mare: Drum bun printre îngeri, Flavia!

Vasile Dale

RUTIERE: Minor de 7 ani accidentat de un autoturism în Sighetu Marmației, şoferi băuţi depistaţi la Onceşti şi Baia Mare

Redactie

VIDEO: Municipiul Baia Mare nu a platit nici un leu pentru manifestarea organizata cu ocazia zilei internationale a romilor

Vasile Dale

1 mesaj

Cetateanul august 27, 2019 at 10:19 pm

Frumoasa initiativa . Sanatate !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.