BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RECENT ELIBERATĂ DIN PUȘCĂRIE: O tânără s-a servit cu banii dintr-o casă de marcat. Are pe rol încă 7 dosare penale (foto/video)

Camerele de supraveghere dintr-un magazin din Baia Mare au surprins ieri, 26 august 2019, o tanara care profitand de faptul ca vanzatoarea nu se afla dupa tejghea, a deschis casa de marcat si s-a servit cu bani.

Tanara a studiat atent zona si in cateva secunde a luat banii din casa de marcat, apoi a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Proprietarul magazinului a cerut ajutorul baimarenilor pentru identificarea suspectei si a postat imaginile pe facebook.

Un cititor a recunoscut-o deja. Acesta ne-a scris ca tanara tocmai a fost eliberata din puscarie, unde si-a ispasit pedeapsa tot un pentru furt dintr-un magazin.

Astazi, pagubitul va depune plangere la Politia Municipiului Baia Mare.

ACTUALIZARE

Polițiștii au identificat-o pe suspectă. Este vorba despre o băimăraencă proaspăt eliberată din Penitenciar (de 3 iulie 2019), după ce și-a ispășit o pedeapsă privativă de libertate tot pentru comiterea infracțiunii de furt. Mai mult, individa are pe rol încă 7 dosare penale – toate pentru aceeași infracțiune: FURT.

Te-ar putea interesa si

COMERŢ ILICIT: Bărbat din Oradea prins de polițiști în timp ce transporta bunuri contrafăcute

Redactie

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Tânăr din Borșa înjunghiat în fața unui local din Vișeu de Sus. Bătaia ar fi pornit de la o fată (actualizare)

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS / ACTUALIZARE: Scandal şi bătaie în miezul zilei. Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.