Important

SCANDAL LA FĂRCAȘA: Tânăr violent, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. A fost arestat preventiv

În seara de marți, 27 august, în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au fost solicitaţi să intervină în localitatea Tămaia, la un scandal între mai multe persoane.

Echipajul de ordine şi siguranţă publică a intervenit la scurt timp pentru aplanarea stării conflictuale. La faţa locului s-a constatat că mai multe persoane erau agresive, iar muzica era la volum mare. În momentul sosirii echipajului de poliţie, un tînăr, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit violent, a început să ameninţe şi să arunce cu sticle atât în poliţişti cât şi în celelalte persoane care se aflau în acel loc.

Tânărul, de 22 de ani, a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul poliţiei, unde a continuat să ameninţe cu acte de violenţă. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, I.P.J. Maramureş.

În cursul zilei de azi, acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

ACTUALIZARE

Tânărul de 22 de ani, din Tămaia, reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj, a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă.

Te-ar putea interesa si

Nici o zi fără prevenirea  consumului de substanțe interzise…

Vasile Dale

O NOUĂ SĂPTĂMÂNĂ: Noi controale efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice

Vasile Dale

SEINI: Copilă de 12 ani accidentată în centrul oraşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.