Recomandate

BĂUTURA, BAT-O VINA / ACTUALIZARE: Accident rutier provocat de un șofer beat. Ce spune IPJ Maramureș (FOTO, VIDEO)

Accident rutier la Vișeu de Sus, în seara de joi, 29 august, în jurul orei 22.00.

Șoferul unui autoturism pierde controlul volanului într-o curbă și se izbește de parapetul de protecție.

Din păcate, echipajele de poliție ajunse la fața locului nu au putut testa șoferul mașinii, din cauză că se afla sub influența alcoolului. Nici cei doi pasageri nu erau mai treji.

Partea bună este că nimeni nu a fost rănit, doar mașina a distrusă.

Polițiștii din Vişeu de Sus au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un auto cu 1.23 mg/l alcool în aerul expirat.

La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Vişeu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Carpaţi din oraş.
Conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani, din oraş, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o cencentraţie de 1.23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.


Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: “Pufi”, varul fostului haiduc Bandriș – drifturi cu BMW-ul pe un drum public în centrul orașului Borșa sau filma pe altcineva? (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Fiul unui primar din Maramureș ar fi vizat într-un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Continuă să ningă în Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.