Recomandate

ȚEAPĂ ÎN BAIA MARE: Fericit că a câştigat 4000 de euro, un bătrân a cumpărat cartele de reîncărcare pentru a-şi revendica premiul care nu a mai venit

Un băimărean de 79 de ani a sesizat ieri Poliţia municipiului Baia Mare că a fost înșelat. Acesta le-a precizat poliţiştilor că a fost sunat de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat că este câștigătorul unui premiu de 4000 de euro, însă pentru a intra în posesia premiului trebuie să achiziționeze patru cartele telefonice reîncărcabile a câte 10 euro. După ce a transmis codurile de reîncărcare, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat şi a sesizat poliţia.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Nu vă mai lăsați copleșiți de emoții atunci când aflați că sunteți câștigătorii unor premii, dar nici când aflați de la persoane necunoscute că membrii familiei au fost implicaţi în accidente rutiere. Acesta este modul de operare al infractorilor atunci când vor să obțină sume de bani de la dumneavoastră. Nu dați curs imediat solicitărilor unor necunoscuți, fiți prudenți când aceștia vă solicită sume de bani, verificați mai întâi veridicitatea celor comunicate de către aceștia.

Rețineți: Pentru a intra în posesia unor premii nu se impun condiții, iar accidentele nu se rezolvă printr-un apel telefonic.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL ÎN BORȘA: Stareţul Mănăstirii Prislop din Maramureş, conversaţii indecente cu un fost călugăr

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE – A stat cu fratele mort în casă mai multe zile. Polițiștii l-au ridicat pentru audieri

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Liceenii de la Șincai au refuzat să intre la ore. Protestul continuă, edilul se pregăteşte de “castaniadă”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.