Sport

FOTBAL OLD BOYS: Neighbors Team Baia Mare – Sport Team Baia Mare 6-5 (4-1)

Meciul dintre Neighbors Team Baia Mare şi Sport Team Baia Mare a avut loc în 29 august, pe terenul din Săsar, fiind arbitrat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.

Prima repriza a fost cea mai slabă prestată de Sport Team în ultima perioadă (i-a lipsit atacantul Bîrle și încă patru jucători), cu greșeli la mijlocul terenului și în apărare, fapt ce a dus la primirea a patru goluri din partea celor de la Neighbors Team, în timp ce aceasta a marcat doar unul.

Marcatori în prima repriză pentru gazde: Liviu Zoldi, Florian Dumitru, Marius Crișan și Ovidiu Tămâian, iar pentru Sport Team a marcat Cristian Bărbos.

În partea a doua a jocului, prin două mutări tactice în echipa oaspete, aceasta a reușit să-i „țină” în jumătatea lor de teren pe cei de la Neighbors, marcându-le patru goluri prin Marius Hindli, Bogdan Țentea, Rareș Pop-Popescu și Sorin Bozântan. Pe parcursul reprizei, gazdele mai înscriu dintr-o lovitură liberă, bine executată de Liviu Zoldi și pe un contraatac, prin Florin Lazăr, în urma unui luft al unui apărător de la oaspeți.

Astfel, meciul se termină 6-5, cu o remarcă pentru portarul de la gazde, Marius Bledea, care a închis foarte bine poarta.

Echipele:

Neighbors Team: Sergiu Man, Marius Bledea, Florin Dumitru, Adrian Dan, Vasile Săcui, Raul Chira, Radu Biba, Flaviu Frișan, Liviu Zoldi, Daniel Moje, Daniel Coman, Romeo Roman, Marius Crișan, Ovidiu Tămâian, Vlad Oltean, Florin Lazăr și Nelu Dunca. Antrenor Flaviu Frișan.

Sport Team: Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Dorin Avram, Bogdan Țentea, Daniel Chendrean, Marius Hindli, Florin Frenț, Ionuț Șimon, Gheorghe Mateiaș, Rareș Pop-Popescu, Mario Bela, Ciprian Coste, Sorin Bozântan, Cristian Bărbos și Daniel Gheighiș.Antrenor Ioan Marchiș.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Seminar de autoapărare în sportul Hand to Hand Fighting, Borșa 2022

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team – Old Boys Băița 2-1 (1-1)

Redactie

FOTBAL: Andreea Cândea a marcat 7 goluri în deplasarea de la Timişoara. Roma Florin Pădurean – Fotbal Feminin Baia Mare 2-8 (2-6)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.