Important

NU VĂ LĂSAŢI PORTIERELE DESCHISE: A rămas fără 28.000 de lei, lăsându-şi maşina deschisă şi borseta cu banii la vedere

foto http://www.gandul.info

Miecuri, 04 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost sesizaţi despre comiterea unui furt din auto. Verificările efectuate până în acest moment au relevat faptul că un bărbat din Finteuşu Mic, şi-a lăsat autoturismul parcat pe strada Jupiter din Baia Mare, fără a asigura portierele, iar persoane necunoscute au profitat şi au sustras o sumă consistentă de bani dintr-o borsetă lăsată pe bancheta din faţă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis furtul, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.



Tineri identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Şomcuta Mare, după ce au comis o tâlhărie

La data de 4 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Şomcuta Mare au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Maramureş, doi tineri, despre care există indicii temeinice că au comis o tâlhărie.

Mai exact, marţi, 03 septembrie, un tânăr de 18 ani, domiciliat în judeţul Vaslui, a reclamat că în timp ce se afla la un local public din Şomcuta Mare, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care l-au invitat la un grătar şi o bere. Ulterior, cei doi necunoscuţi l-au agresat fizic şi i-au sustras prin violenţă 1200 de lei.
Imediat poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată iar ieri, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, au fost identitificaţi tinerii de 17 şi 25 de ani, care au comis fapta.
În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

NICIO ZI FĂRĂ VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui băimărean care şi-a bătut soţia

Redactie

CUM SA AI LOC DE PARCARE GRATIS? VEZI LA CE GESTURI RECURGE O BAIMAREANCA PENTRU A-I TINE LOCUL DE PARCARE OCUPAT SOTULUI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

PENTRU AMENINŢARE: Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii băimăreni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult