Maramuresul Istoric

ACŢIUNI PE DRUMURILE PUBLICE DIN JUDEŢ: Un tânăr din Borşa, surprins beat în trafic, s-a ales cu dodar penal

Cât este de periculos să conduci în stare de ebrietate ştiu cu exactitate doar cei care au suferit de pe urma unor accidente provocate de persoane care au consumat alcool înainte de a urca la volan. Uneori, cei care conduc sub influenţa lui Bachus reuşesc să ajungă la destinaţie, alteori ajung la spital, fie răniţi în urma accidentelor pe care le provoacă, fie pentru a le fi recoltate probe de sânge.


Din fericire, azi-noapte, în jurul orei 00.10, poliţiştii care se aflau pe drumurile publice au oprit un autoturism condus de un conducător auto, aflat în stare avansată de ebrietate, înainte de a produce o tragedie.

La volan se afla un tânăr de 25 de ani, din Borşa, care avea o concentraţie de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.

Acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei

Ieri, 05 septembrie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat pe raza municipiului pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, dar şi pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi prevenirea producerii accidentelor rutiere.
Astfel, între orele 11.00 – 15.00, poliţiştii au efectuat controale în societăţile comerciale de pe raza municipiului, au oprit pentru verificări mai multe autoturisme şi, pentru neregulile constatate, au aplicat amenzi în valoare de 11 200 de lei.

Totodată, în cadrul acţiunii de ieri au fost ridicate 220 pachete cu ţigări de contrabandă. Spre exemplu, a fost depistată o femeie de 57 de ani, din Onceşti, care avea asupra sa 88 pachete cu ţigări de contrabandă, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Te-ar putea interesa si

Moisei. Pieton accidentat pe DN18. Polițiștii de la Rutieră au reținut 15 permise auto în weekend

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: Microbuz cu călători izbit într-o intersecție din Sighetu Marmației de o mașină (FOTO)

Vasile Dale

Mica Italie a României. Orașul cu 27.000 de locuitori, dintre care 15.000 lucrează în peninsulă: „Muncim pentru o pâine cinstită”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.