BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Imagini dure – Pieton lovit de autobuz pe DN1C în Şomcuta Mare. Ce spun poliţiştii (video cameră supraveghere)

Un accident grav de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN1C Baia Mare – Dej, în centrul oraşului Şomcuta Mare.

Un autobuz care circula pe relaţia Cluj Napoca – Baia Mare a surprins şi accidentat un bătrân, care se angajase pe lângă bicicletă în traversarea regulamentară a drumului, pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcata corespunzător.

În urma impactului bătrânul din Satulung a fost aruncat pe şosea. El a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la spital.

Actualizare

Polițiștii au intervenit în această după-dimineață la un accident de circulație produs în Șomcuta Mare. Primele verificări au relevat că un bărbat de 57 de ani, care a condus un autobuz, a surprins un bărbat de 70 de ani, angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. Pietonul a fost rănit si transportat la spital. Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

TENTATIVA: O FEMEIE DIN BAIA MARE A INCERCAT SA SE SINUCIDA CU MEDICAMENTE (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE PE DN1C BAIA MARE – DEJ. UN MOTOCICLIST S-A IZBIT DE MASINA UNUI MARAMURESEAN. UN ALT MARAMURESEAN A TRECUT PESTE EL (GALERIE FOTO EXCLUSIV/VIDEO)

Vasile Dale

Ionel Bogdan: 103 de milioane de lei pentru achiziționarea de echipamente  de ultimă generație la Aeroportul Internațional Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.