BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BĂTAIE CA-N FILME ÎN BAIA MARE: Mai mulţi fotbalişti s-au bătut într-un club de noapte

Incident grav azi-noapte într-un club de noapte din Baia Mare. Mai mulţi tineri, fotbalişti la un club sportiv din Maramureş, s-au luat la bătaie între ei, aparent din senin.

Din păcate, unul dintre ei a avut ghinion şi a încasat o sticlă în cap, căzând inconştient.

Oamenii de securitate au intervenit pentru aplanarea spiritelor, însă acestea erau atât de încinse încât a fost nevoie de intervenţia de nu mai puţin de cinci echipaje de poliţie şi a echiăei de la trupele speciale din cadrul IPJ Maramureş.



Tânărul rănit a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale.

Mascaţii au ridicat din club mai mulţi tineri şi i-au dus la sediul IPJ pentru audieri.

IPJ Maramureș

”Azi-noapte, la ora 03.45, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că într-un local public de pe strada Independenței, din Baia Mare, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Echipajul de ordine și siguranță publică,  deplasat de urgență la fața locului a identifica și condus la sediul poliției patru băimăreni, cu vârste cuprinse între 20 si 34 ani. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuțit.

Polițiștii au întocmit dosar penal si continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

SOLICITARE: Ucigașii pădurarului scapă! Semnează petiția către Procurorul General

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Șofer inconștient la BORȘA. Copilaș ținut în picioare pe scaunul din față al mașinii. În urma imaginilor poliţia s-a sesizat din oficiu

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV – Un autoturism s-a înfipt în podul de peste Săsar din cartierul Ferneziu. Șoferul fără permis (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult