BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

ÎN ATENȚIA POLIȚIEI: Se fură motorina din excavatorul care lucrează la reabilitarea podului din Tg. Lăpuș (FOTO/video cititori)

Pe adresa redacției noastre am primit mai multe imagini și fotografii în care două persoane ar sustrage combustibil de pe un excavator aflat în albia râului Lăpuș, utilaj care efectuează lucrări de reabilitare a podului din centrul orașului Târgu Lăpuș.

Conform cititorului nostru imaginile au fost surprinse în cursul după-amiezii de joi.

”Joi am prins pe niște muncitori care lucrau la reabilitarea podului din Tg Lăpuș cum furau motorina din excavator și o puneau într-un butoi de 200 într-un microbuz. Eu cred că e ceva firmă din Baia Mare, pentru că spre Baia Mare mergeau după orele de serviciu. În fotografii se vede butoiul în microbuz, iar pe imaginile video se vede cum golesc motorina”, a scris cititorul nostru.

Noi am decis să blurăm numărul de înmatriculare al microbuzului, însă, la cererea autorităților vom putea furniza fotografiile needitate.

IPJ Maramureș

Precizăm că apreciem orice sesizare privind comiterea unor posibile infracțiuni, iar cu privire la aspectele menționate în articolul de presă vă comunicăm că polițiștii vor face verificări, urmând a dispune măsuri în funcție de cele constatate.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Accident mortal în Ruscova, pieton accidentat la Săcel

Redactie

EXCLUSIV: FĂRĂ SALĂ DE AȘTEPTARE LA CABINETUL MEDICAL AL IPJ Maramureș – Rezerviștii din M.A.I. umiliți la maxim, consultați prin ușa întredeschisă, în condiții insalubre

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE ÎN MUNŢII RODNEI: Un borşean a fost găsit îngheţat în zona cabanei Puzdrele, distrusă de o avalanşă (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.