Eveniment

IMAGINI HORROR: Un copil de 9 ani a găsit leșuri de câini aruncate într-un tomberon din Baia Mare (FOTO)

Situație ciudată în Baia Mare. Cadavrele a doi câini au fost găsite de un copil în vârstă de numai nouă ani la un tomberon din municipiu.

“Am trăit s-o văd și p-asta: câini aruncați la gunoi! Doamne, în ce țară, în ce oraș și în ce sălbaticie trăim? 2 cadavre de câini aruncate la tomberon!

Azi, în jur de ora 19 (sâmbătă, 7 septembrie 2019) în zona Lucaciu, în apropiere de Spitalul de Boli Infecțioase. Sper că poza e cât de cât lizibilă: a fost făcuta de un copil de 9 ani, căruia îi mulțumesc de informație!”, a scris pe grupul de Facebook Atac la Cenzură D. Popa.

Vom reveni cu informații!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – Gândaci în bucătărie: Restaurantul de unde își cumpără mâncare toți polițiștii amendat cu 10.000 lei de reprezentanții DSVSA

Vasile Dale

OPINIE: Pentru că pruncul e de etnie rromă opinia publică a presupus că ”și-a meritat-o”. Polițiștii nu s-au sinchisit să anunțe deschiderea unei amărâte de anchete pentru că presa e nașpa și minte mereu

Vasile Dale

URMARIRE IN TRAFIC – TREI ECHIPAJE DE POLITIE AU BLOCAT UN BMW IN ZONA MARAMURESULUI. MASINA PERCHEZITIONATA (GALERIE FOTO EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.