Important

9 SEPTEMBRIE: Jandarmii maramureșeni, alături de elevi la începutul noului an școlar

Jandarmii maramureşeni au participat astăzi, 09 septembrie a.c., la deschiderea anului şcolar 2019-2020, alăturându-se elevilor, părinţilor și profesorilor la festivităţile dedicate primei zile de şcoală.

Astfel, jandarmii maramureşeni au transmis, prin intermediul reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, mesajul adresat elevilor din învăţământul preuniversitar, aflaţi la începutul unui nou an de studiu:

„Întrucât s-a participat doar la câteva şcoli şi licee din municipiul Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Borșa, dorim să transmitem gândurile noaste bune tuturor elevilor, celor care se află în pragul începerii unui nou an şcolar, asigurându-i de întreg sprijinul nostru.

Astăzi marcăm momentul deschiderii noului an școlar 2019-2020, moment prielnic pentru jandarmi pentru a ura celor mai mici cetățeni, precum și părinților și profesorilor, cât mai multe succese și realizări, obiectivul final fiind o educație demnă pentru conviețuirea în societate.

Suntem alături de dumneavoastră, unii în dublă calitate, de jandarmi, dar şi de părinţi, pentru a vă asigura de întreg sprijinul nostru, iar la nevoie vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor, pentru crearea unui climat optim de siguranţă, necesar desfăşurării activităţilor educative.

Pentru Jandarmeria Maramureș, siguranța în unitățile de învățământ constituie o prioritate și în acest an școlar. Vom continua derularea de activități pentru creșterea gradului de securitate, atât în incinta unităților de învățământ și zonele adiacente, cât și pe traseele de acces către școli.
Jandarmeria Maramureş vă urează să aveţi parte de un an şcolar plin de reuşite, cu rezultate deosebite la învăţătură, în care să acumulaţi cât mai multe cunoştinţe care să vă modeleze caracterul şi să vă pregătească pentru viaţă! Mult succes!”.

Te-ar putea interesa si

AM REUȘIT: Băimărenii NU vor plăti impozite pe imobile mai mari în 2021

Vasile Dale

COLȚ DE MARAMUREȘ LA MISIUNI DIPLOMATICE ALE ROMÂNIEI

Redactie

MANDAT DE EXECUTARE: Bărbat de 68 de ani din Satulung, condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru agresiune sexuală în formă continuată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.