Important

9 SEPTEMBRIE: Jandarmii maramureșeni, alături de elevi la începutul noului an școlar

Jandarmii maramureşeni au participat astăzi, 09 septembrie a.c., la deschiderea anului şcolar 2019-2020, alăturându-se elevilor, părinţilor și profesorilor la festivităţile dedicate primei zile de şcoală.

Astfel, jandarmii maramureşeni au transmis, prin intermediul reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, mesajul adresat elevilor din învăţământul preuniversitar, aflaţi la începutul unui nou an de studiu:

„Întrucât s-a participat doar la câteva şcoli şi licee din municipiul Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Borșa, dorim să transmitem gândurile noaste bune tuturor elevilor, celor care se află în pragul începerii unui nou an şcolar, asigurându-i de întreg sprijinul nostru.Astăzi marcăm momentul deschiderii noului an școlar 2019-2020, moment prielnic pentru jandarmi pentru a ura celor mai mici cetățeni, precum și părinților și profesorilor, cât mai multe succese și realizări, obiectivul final fiind o educație demnă pentru conviețuirea în societate.

Suntem alături de dumneavoastră, unii în dublă calitate, de jandarmi, dar şi de părinţi, pentru a vă asigura de întreg sprijinul nostru, iar la nevoie vom răspunde cu promptitudine tuturor solicitărilor, pentru crearea unui climat optim de siguranţă, necesar desfăşurării activităţilor educative.

Pentru Jandarmeria Maramureș, siguranța în unitățile de învățământ constituie o prioritate și în acest an școlar. Vom continua derularea de activități pentru creșterea gradului de securitate, atât în incinta unităților de învățământ și zonele adiacente, cât și pe traseele de acces către școli.
Jandarmeria Maramureş vă urează să aveţi parte de un an şcolar plin de reuşite, cu rezultate deosebite la învăţătură, în care să acumulaţi cât mai multe cunoştinţe care să vă modeleze caracterul şi să vă pregătească pentru viaţă! Mult succes!”.

Te-ar putea interesa si

L-AŢI VĂZUT? Gabriel Romaniuc din Bistra este căutat de familie şi poliţie. A fost găsit (actualizare)

Redactie

MISIUNI: 94 de sancțiuni contravenționale, de 94.690 lei, aplicate de echipajele MAI şi MApN

Vasile Dale

ACŢIUNI PE ŞOSELELE DIN MARAMUREŞ: Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 78.000 de lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult