Maramuresul Istoric

TRANSPORT ILEGAL DE MATERIAL LEMNOS: Poliţiştii au depistat la Şieu un camion încărcat cu buşteni de fag

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat în acest week-end o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic, în special pe linia transporturilor ilegale de materiale lemnoase.


În cadrul acţiunii, pe D.J. 186D, pe raza localităţii Șieu, a fost depistată o autoutilitară care aparţine unei societăţi comerciale cu sediul în Moisei, cu care se transporta lemn rotund, de esență fag.
În urma inventarierii materialului lemnos a reieșit că mai multe piese, cu un volum total de 12,274 mc, nu corespundeau cu dimensiunile înscrise în avizul de însoţire. A fost dispusă măsura sancționării societății susmenționate, cu amendă de 3000 lei, conform prevederilor Legii nr. 171/2010privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
De asemenea a fost dispusă măsura complementară a confiscării materialului lemnos, care a fost predat în custodie reprezentantului Ocolului Silvic Dragomirești. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

TRIBUNALUL A DECIS: Sigheteanul care şi-a înjunghiat soţia, arestat preventiv

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact violent între un Audi şi un BMW în centrul oraşului Borşa

Redactie

ITPF SIGHETU MARMAŢIEI: Autospeciala poliției de frontieră lovită şi focuri de armă pentru oprirea contrabandiștilor (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult