EvenimentMaramuresul Istoric

BORŞA / ACTUALIZARE: Tânărul care s-a izbit cu motocicleta de o autoutilitară a decedat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit pe DN 18 Ciocăneşti – Sighetu Marmaţiei, la kilometrul 153, în zona localităţii Borşa, judeţul Maramureş, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi o motocicletă.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit grav, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul este blocat în ambele sensuri de mers.

La faţa locului se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Actualizare

Traficul a fost blocat pentru aproximativ o jumătate de oră, dar a fost reluat. Un motociclist de 19 ani a vrut să efectueze o depășire și a intrat in coliziune cu un autoturism al cărui șofer a virat la stânga. Motociclistul e grav rănit. Cercetările continuă.

***

Din păcate, motociclistul implicat în accidentul de pe strada Moldovei din Borșa, a decedat. Acesta a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că în momentul producerii accidentului tânărul nu purta cască de protecție, că avea permisul de conducere reținut și că motocicleta era neînmatriculată.

Șoferul autoturismului implicat în accident, un bărbat de 47 de ani, din Borșa, a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența alcoolului.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

BILANŢUL POLIŢIŞTILOR DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE: Sancţiuni de 36.000 de lei şi mărfuri confiscate de 11.000 de lei în Baia Mare, Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş

Vasile Dale

INFO TRAFIC – DRUM BLOCAT PE UN SENS IN PASUL MESTEACAN PE DN1C. UN TIR S-A RASTURNAT PE SOSEA (FOTO + VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE RUTIER LA RONA DE SUS: S-a izbit cu maşina de podeţul unei case. O persoană rănită

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.