Recomandate

EXCLUSIV / PERCHEZIȚII CARTIER SĂSAR: ”ȘOBOLANUL” și alți trei ”locotenenți”, arestați preventiv pentru trafic și consum de droguri (ACTUALIZARE)

În urmă cu câteva minute magistrații maramureșeni au decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a patru tineri din Baia Mare. Aceștia au fost ridicați în cursul zilei de luni, 9 septembrie 2019, în urma unor percheziții de amploare efectuare de ofițerii de la Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate și Antidrog Maramureș.

Conform informațiilor noastre tinerii au fost supravegheați mai multe luni până când ofițerii antidrog au reușit să adune suficiente probe împotriva acestora. Se pare că unul dintre aceștia ar fi cunoscut în lumea interlopă sub porecla de ȘOBOLANUL, care se pare că ar fi și capul rețelei de distribuire de droguri în cartierul Săsar din Baia Mare.

Acțiunea ofițerilor antidrog maramureșeni a venit la doar 24 de ore după ce baiamare24.ro și vasiledale.ro v-au prezentat în exclusivitate drama prin care a trecut și trece un tânăr din Baia Mare, olimpic la matematică. Vă reamintim că acesta a fost urmărit zeci de kilometri de echipajele de poliție pe DN1C, fiind prins în Ileanda, județul Sălaj. Nu înainte de de lovi autospeciala de poliție care-l urmărea, dar și un alt autovehicul de teren.



Actualizare

La propunerea DIICOT, au fost arestați patru inculpați pentru o perioadă de 30 de zile, până în 9 octombrie.

Este vorba despre Z.M., despre care instanța a reținut că, în perioada ianuarie 2018 – 9 septembrie 2019, a vândut, direct sau prin intermediari, substanțe psihoactive. În data de 28 aprilie 2019, a fost găsită, asupra sa, 149 grame de stupefiante. În data de 9 septembrie, oamenii legii l-au vizitat acasă, iar aici i-au găsit alte 48,6 grame.

Al doilea este V.M., despre care instanța a reținut că, în perioada ianuarie 2018 – 9 septembrie 2019, a vândut direct (fără intermediari), substanțe cu efecte psihoactive. În data de 8 mai 2018, se știe că a oferit pentru testare astfel de substanțe.

A treia persoană este C.M. și este de sex feminin. În perioada iunie 2018 – 9 septembrie 2019, ea a vândut direct (fără intermediari), dar repetat (la fel ca și ceilalți doi), stupefiante. În data de 9 septembrie, ea avea, asupra sa, 48,6 grame de astfel de substanțe.

Surpriza vine de la al patrulea individ, V.P., care este din Oradea. Din iunie 2018 până în 9 septembrie 2019, a avut același job ca și ceilalți trei. A vândut aproape zilnic astfel de substanțe. În 30 august 2019, asupra sa au fost găsite 17 plicuri de substanțe interzise. În data de 9 septembrie 2019, au fost găsite, asupra sa, da, ați ghicit, tot… 48,6 grame!

Toți cei patru sunt cercetați pentru efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibil a fi psihoactive.

citeşte şi EXCLUSIV. OFIŢERII DE LA CRIMĂ ORGANIZATĂ CITESC VASILEDALE.RO: DESCINDERI ÎN CARTIERUL SĂSAR DIN BAIA MARE

EXCLUSIV: Drama șoferului urmărit și prins cu focuri de armă de poliție. ESTE OLIMPIC LA MATEMATICĂ

Te-ar putea interesa si

ZILELE MARAMUREŞULUI: Show aerian spectaculos pe Aeroportul Internaţional Baia Mare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO! Stațiunea Termală Tășnad a ajuns în topul preferințelor de vacanță ale oamenilor din Ardeal

Redactie

FOTO, VIDEO: A lut foc un apartament în zona Cuprom

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult