Important

AU VRUT SĂ-ŞI SCHIMBE GARDEROBA, DAR ŞI SĂ RĂMÂNĂ CU BANII: Nu au reuşit să ajungă cu bunurile furate decât până la ieşirea din magazin

Odată cu schimbarea sezonului au vrut şi să-şi schimbe garderoba şi să rămână cu banii în portofel. Au reuşit să facă acest lucru până la un punct, însă s-au ales cu dosar penal şi acum sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Poliţiştii au intervenit ieri, în jurul amiezii, la un centru comercial din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi că două persoane care au încercat să iasă cu bunuri dintr-un magazin fără a le achita au fost reţinute de către agentul de pază. La faţa locului a fost identificat un băimărean şi un tânăr domiciliat în Groşi, care aveau asupra lor mai multe bunuri cu ambalaje deteriorate. Poliţiştii au constatat, din primele verificări efectuate, că cei doi au reuşit să treacă de sistemul de alarmă şi au ieşit din magazin, însă nu au scăpat de ochii agentului de pază care i-a reţinut şi a anunţat poliţia.
Partea vătămată a fost condusă la sediul poliţiei unde a depus plângere, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Poliţiştii au găsit şi indisponibilizat un auto urmărit internaţional

Un autoturism, urmărit de autorităţile din Marea Britanie din data de 23.11.2018, a fost găsit ieri, 10 septembrie, pe raza localităţii Cicârlău. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de cei din Cicârlău, au constatat că vehiculul a fost achiziţionat de la o societate din Marea Britanie, însă bărbatul în posesia căruia se afla nu a achitat ultimele rate.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire.

Din seria furturilor soluţionate de poliţişti – odată ce i s-a recuperat prejudiciul victima s-a împăcat cu autorul

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Melodiei din Baia Mare s-a comis un furt din locuinţă. O femeie de 52 de ani a declarat că luni, la ora 01.15, persoane necunoscute au pătruns prin geamul lăsat deschis în apartamentul său, situat la parterul blocului, şi au sustras un telefon mobil în valoare de 700 lei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar ieri, 10 septembrie, în urma măsurilor întreprinse, au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiu, care a comis fapta. Telefonul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate care, a ales să se împace cu autorul.

Prinşi la scurt timp de la sesizarea furtului

Ieri, la ora 12.40, o femeie domiciliată în comuna Coltău a sesizat poliţia că din beciul unui imobil ce aparţine fiului său au dispărut mai multe bunuri. La faţa locului poliţiştii au constatat că persoane necunoscute au sustras două drujbe, un flex precum şi alte bunuri.
S-au demarat activităţile specifice de investigare iar în cursul după-amiezii au fost identificaţi trei tineri, din aceeaşi comună. Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite părţi vătămate.
Cei trei tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO: Ștafeta pentru Educație de la Coroieni ediția a II-a. Toți copiii au dreptul la educație, indiferent de etnie sau de statut social

Redactie

ACTUALIZARE 2 – EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. 9 polițiști săltați de DGA. Acuzații de luare de mită în mod repetat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.