Important

INVESTIŢII DE PESTE 100.000 DE EURO: Prosectura Spitalului Județean, dotată și echipată la cele mai înalte standarde

Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare beneficiază de o nouă Prosectură, dotată și echipată la cele mai înalte standarde.

“A fost realizată o reparație capitală și dotare cu tehnică medicală, dintre care amintim două mese pentru autopsie și frigidere pentru cadavre, cu 9 locuri. Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 100.000 de euro și au fost realizate din fonduri de la Ministerul Sănătății, cu cofinanțare de la Consiliul Județean Maramureș și fonduri proprii“, informează managerul interimar al unității medicale, dr. Pop Vasile-Ioan.
„Serviciul de Anatomie Patologică al Spitalului Județean, efectuează toată gama de proceduri specifice acestui domeniu. Treptat, odată cu dezvoltarea secțiilor clinice, această secție a fost dotată conform importanței sale, în cadrul unui spital modern și pregătită pentru a furniza și a contribui la diagnosticarea pacienților. Dorim să mulțumim tuturor celor implicați în modernizarea și echiparea realizată și să transmitem aprecierile noastre pentru efortul susținut în acest demers” , a declarat dr. Brici Sergiu-Cătălin, medic specialist Anatomie Patologică.

Te-ar putea interesa si

Cum să alegi un cazinou online licențiat, autorizat și sigur

Vasile Dale

CAMPANIE DE EDUCAŢIE RUTIERĂ: Verde la educaţie, pentru circulaţie, în parcările LIDL

Vasile Dale

Deputatul PSD, Gabriel Zetea a facilitat un tur al Parlamentului pentru un grup de elevi din Seini

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult