ImportantMaramuresul Istoric

CAMPANIE DE INFORMARE ŞI PREVENIRE: „10 pentru siguranță” în PTF Sighetu Marmației

Sâmbătă, 14 septembrie, începând cu ora 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a desfășurat Campania de informare și prevenire ,,10 pentru Siguranță”, în acest mod ITPF Sighetu Marmației fiind alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în vederea promovării mesajului campaniei.

Polițiștii de frontieră din PTF Sighet au avut parte de vizita echipei de baschet Club Sportiv Municipal Sighet, echipă participantă în Liga Națională de Baschet, precum și a echipei de baschet a Clubului Sportiv Școlar Sighet, ocazie cu care peste 30 de copii și adolescenți au fost informați despre mesajul campaniei.

Copiii au fost încurajați să discute cu părinții și profesorii despre problemele pe care le întâmpină la școală, să aibă un comportament civilizat, să nu dea curs provocărilor, să nu aibă încredere în necunoscuți, iar respectul și prietenia în cadrul echipei de baschet să fie pe primul loc.



Mesajul a fost întărit și de către reprezentații conducerii cluburilor sportive din Sighet, prezenți în PTF Sighetu Marmației, și anume de directorul CSS Sighet – Emil Kosztelnik, președintele CSM Sighet – George Opriș, precum și de antrenorii Pop Alin și Vasile Boca, oameni cu inima mare care se implica și se dăruiesc acestui sport.

Te-ar putea interesa si

Maramureşean depistat în Iojib la volan sub influenţa alcoolului şi a drogurilor

Redactie

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

Vasile Dale

EXCLUSIV: A RECIDIVAT – Numită prin detașare director interimar la o școală generală deși este inculpată într-un dosar DIICOT de sprijinire a unui grup infracțional organizat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult