BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCENDIU PUTERNIC LA SEINI: Trei adăposturi de animale, mistuite de flăcări (GALERIE FOTO/VIDEO)

Pompierii maramureşeni se află la o nouă intervenţie, de această dată la Seini, unde au luat foc trei adăposturi de animale, construite din lemn, suprafaţa totală distrusă fiind de 250 mp.

Pentru lichidarea ultimelor focare intervin două echipaje de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare, unul de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Seini.

credit video: Corina Palosi

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREȘ



Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend la 13 situații de urgență, din care 6 au fost intervenții pentru lichidarea incendiilor de vegetație uscată. În total au ars circa 12 hectare de vegetație în localitățile Șomcuta Mare, Tăuții Măgherăuș, Finteușu Mare, Recea, Baia Mare și Valea Chioarului.

Vineri, 13.09., echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului Baia Mare a fost chemată să ridice un proiectil neexplodat în localitatea Lucăcești. Elementul de muniție a fost ridicat și depozitat în siguranță pentru a fi distrus. Tot vineri, pompierii din Șomcuta Mare au intervenit în Chelința, unde un autoturism a luat foc. Flăcările au distrus  bordul și plafonul autoturismului. Militarii băimăreni au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit într-un apartament în Baia Mare. În urma incendiului a ars doar mâncarea dintr-o oală uită pe aragaz.

Sâmbătă, 14.09., pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri pe bulevardul Unirii.

Duminică, 15.09., pompierii din Târgu Lăpuș au intervenit, alături de SVSU Vima Mică, la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars circa 120 de tone de fân, 250 de metri liniari de scândură  și 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn.

Pe strada Florilor din Baia Mare, pompierii băimăreni au intervenit de urgență la un apartament, unde în bucătărie a izbucnit un incendiu. Flăcările au distrus un frigider, o masă și două scaune.

Tot ieri, la Seini, a izbucnit un incendiu la 3 adăposturi de animale. Au ars cele trei adăposturi din lemn, pe o suprafață de circa 1480 de metri pătrați.  

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Femeie de 42 ani din Baia Sprie răpusă de COVID-19 în Anglia. 50 de maramureșeni sunt disperați

Vasile Dale

EXCLUSIV: Tragedie la Borșa – Un bărbat a fost ucis de o mașină în timp ce traversa trecerea pentru pietoni. Șoferul era băut (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: O şoferiţă a derapat şi s-a izbit cu maşina de clădirea Teatrului de vară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult