Sport

FOTBAL. OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – ASCO CF Baia Mare 3-4 (2-0)

Meciul dintre Sport Team Baia Mare şi ASCO CF Baia Mare s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, pe terenul din satul Săsar.


Prima repriza a fost dominată în totalitate de echipa Sport Team, care a marcat de două ori, prin Cristian Bărbos, în urma unui contraatac pe partea stângă a direcției de atac, și prin Rareș Pop-Popescu, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 18 m.
Partea a doua a meciului a fost mai echilibrată, oaspeții reușind sa reducă din handicap, prin Radu Pop, (2-1, min. 65), însă cei de la Sport Team reacționează prompt și în min. 68 își măresc avantajul la 3-1, gol înscris de același Cristian Bărbos.
La acest scor, echipa gazdă, în loc să-și protejeze rezultatul, încearcă să-și mărească avantajul pe tabela de marcaj, însă ratările nenumărate și portarul Gabriel Groșan, de la ASCO CF, în mare formă, au făcut ca echipa acestuia din urmă să folosească contraatacul și până la finalul jocului să reușească să marcheze trei goluri consecutive prin Radu Pop de două ori și Cătălin Marinca. Astfel, meciul se încheie cu scorul de 4-3, în favoarea oaspeților.
De menționat că, în min. 90, cei de la Sport Team au trecut pe lângă egalare, ratând o lovitură de la 11 m.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Pteanc.
Echipe
Sport Team: Darius Mihuț, Marius Cardoș, Vasile Terec, Cristian Măgurean, Gheorghe Mateiaș, Dorin Avram, Ciprian Coste, Florin Florea, Sergiu Fagi, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Daniel Gheighiș, Marius Hindli, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Daniel Lupuți. Antrenor Ioan Marchiș.
ASCO CF: Gabriel Groșan, Adrian Dan, Dan Pop, Vasile Mariș, Mircea Bogdan, Cătălin Marinca, Cosmin Șomcutean, Aurel Azoiței, Vasile Pop, Ovidiu Temian, Gheorghe Condrat, Ciprian Chelement, Lucian Muruga și Radu Pop. Antrenor Aurel Azoiței.

Te-ar putea interesa si

GEST UMANITAR: Luptătorul de K1, Marius Munteanu, își scoate la licitație mănuşile pentru a o ajuta pe Mădălina Breban, o tânără din Baia Sprie bolnavă

Redactie

FOTO: Băimăreni pe podiumul CN de iarnă aruncări lungi juniori 1

Vasile Dale

Ciclistul băimărean Alexandru Zeleznik, cooptat în naționala României la Campionatul Balcanic de MTB 2017

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.