Eveniment

NESIMŢIREA CONTINUĂ LA MOGOŞA: Clienți scoși ca și niște animale din restaurant. Nu, banii nu s-au mai returnat

AxaNews.ro a descris abuzurile care se fac la Mogoșa, unde administratorii lacului și-au atribuit însemnele de a coordona tot ce mișcă. Asta cu toate că inclusiv Primăria Baia-Sprie a notificat turiștii că este ilegal ceea ce fac acești oameni.

Ultima ispravă a fost semnalată de un cititor AxaNews.ro și a avut loc chiar duminică, 15 septembrie. Cine ar fi crezut că nesimțirea poate atinge cote atât de mari?

“Pai am intrat, am platit 5 lei intrarea, am stat la o tigara pe malul lacului si ne.am gandit sa mergem sa bem o cafea, un suc, erau vreo 3-4 mese cu rezervat pe ele… erau altii oamenii la alte mese, ne.am asezat la o masa dupa vreo 10 minute vine sa ne ia comanda ospatara, si spune cu ce ne serveste si incepem: un capucino, cafea, atat am apucat sa spunem si o zis ca daca nu servim de la bucatarie nu ne serveste doar jos in bar… si a plecat. Am spus doamna haideti sa povestim ca e inadmisibil asa ceva si a venit patroana. S-a prezentat si i-am spus ca nu se poate asa ceva. Mai ales ca l-am intrebat pe portar daca putem sa bem o cafea pentru cei 5 lei platiti. Dupa ce a vorbit ca din buda cu noi, ne-a spus ca nu ne serveste si nici nu ne da cei 5 lei inapoi. I-am zis ca ii cerem inapoi la plecare. Am adus vorba de lac si ne-a zis ca sa stam linistiti, ca treaba e rezolvata. Ne-a zis sa ne documentam cu lacul si cu Baia-Sprie. La plecare, a venit doamna cu un tip din bar, sa ne arate pe noi. Ne-am cerut banii inapoi de la portar, nu i-am primit”, a reclamat cititoru AxaNews.ro.

Dorim să informăm conducerea acelui spațiu comercial că nu deține vreo licență specială cu privire la spațiul de la Mogoșa și nici nu are autorizația necesară pentru a percepe taxe. Despre asta am scris, însă vom reveni! Așteptăm un punct de vedere oficial din partea administratorilor acelui spațiu comercial (strict al unui spațiu comercial, nu al lacului, atenție!). Cât despre Primăria Baia-Sprie, autoritățile și-au făcut temele. La fel și noi. Așadar, revenim!

Cătă ȚINEGHE

PRELUARE AXANEWS.RO

Te-ar putea interesa si

#VISITMARAMUREȘ: Weekend cu evenimente ce nu trebuie ratate în Maramureș. Concert PUYA

Vasile Dale

Accidente rutiere în Sălsig și Târgu Lăpuș. Șoferi beți sau fără permis prinși pe șoselele din județ

Vasile Dale

ULTIMA ORA: IMPACT VIOLENT INTRE UN AUTOTURISM SI UN MICROBUZ PE DN18B IN PASUL PIETRIS (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

3 mesaje

Suzana Holan septembrie 16, 2019 at 11:55 am

Am mai scris si altadata ca cei de la Mogosa tin o curatenie exemplara in jurul lacului, o curatenie pe care eu ma îndoiesc ca primaria ar putea-o tine si care este foarte placuta si necesara celor de isi petrec timpul liber acolo. Eu cred ca pentru asta merita sa capete ca recompensa anumite mici taxe. Si nici nu fac rau sa puna afise de interzicere a corturilor samd. E foarte bine venita acolo si impunerea unor reguli de disciplina. In ce priveste faptul ca nu la restaurant se beau cafele, ci la bar — iarasi mi se pare corect. Tin minte ca am patit acelasi lucru intr-un loc foarte “civilizat”: la Lido di Venezia. Am cerut sucuri la un restaurant si am fost poftiți la barul de alături. Ni s-a parut normal, ne-am mutat, noi greșiserăm. E a treia oara cand citesc “maraieli” la adresa administratorilor de la Mogosa. Am inceput sa ma intreb ca cine si de ce ii tot mârâie. Dar e drept ca mai sunt si unii care mârâie doar din placerea de a marai …

Raspunde
Dan Cardos septembrie 17, 2019 at 2:37 pm

Suzana, eu cred ca esti o panarama care lucrezi pt hotii de la Mogosa. Poi tu esti de acord cu toate. La orice restaurant se beau cafele.

Raspunde
Dan Cardos septembrie 17, 2019 at 2:38 pm

Ce sa zic de faptul ca i-au inselat pe oameni, cerandu-le taxa pe fotografie. Oamenii faceau poze la lac si la munti, nu la cabana aia comunista.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.