Important

LET’S DO IT, ROMANIA! Curățenie generală în Maramureş, pe 21 septembrie

Acțiunea de ecologizare se va desfășura pe data de 21 septembrie 2019. Anul acesta doar 26 de județe s-au înscris la cea mai mare acțiune de responsabilitate civică, Maramureșul a ales să fie prezent.
Anul trecut județul nostru a ocupat locul I , cu cel mai mare număr de voluntari prezenți 23000 , din care 5000 doar din Baia Mare.
O nouă provocare este lansată de coordonatorul județean Pop Silvia, prin invitația adresată celor care respectă natura și militează pentru un mediu curat:
“Vă invităm să fiți alături de noi la evenimentul Let`s Do It, Romania! Ziua de curățenie generală ce va fi pe 21 septembrie 2019! Până în prezent au răspuns pozitiv în proporție de 80 % dintre unitățile școlare ale municipiului Baia Mare și 25 de primării , campania de înscriere, însă, nu s-a încheiat. Joi, vom avea centralizat numărul de participanți și zonele de ecologizare, la nivel județean.
În Baia Mare punctul de întâlnire este P-ţa Revoluţiei (Platoul Bucureşti), ora 9,00. Zonele propuse pentru ecologizare sunt Baraj – Firiza (Borcut, Valea Romana, Căprioara, Coada Lacului) şi, local, în cartiere.
În judeţ , fiecare Primărie care a confirmat participarea va organiza acţiunea de ecologizare în localitatea ce o reprezintă.
Pentru înscrieri și detalii , adresa de corespondență este maramures @letsdoitromania.ro sau [email protected]”.
(Pop Silvia, coordonator județean, președinte Garda Ecologică Baia Mare)

Te-ar putea interesa si

Lansarea Întreprinderii Sociale – Infinity Health by Esperando Sănătate și vindecare

Redactie

Comunicat de presă: Parlamentarii PNL Maramureș au adus județul în topul alocărilor bugetare suplimentare

Redactie

CEREMONIE: Rudolf Stauder a fost învestit în funcția de prefect al județului Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.